Tickets

Koop hier uw toegangsbewijs of schrijf uw team in!
Dagticket
150,00 EUR

Voor als u niets wilt missen: het dagticket. U kunt de gehele dag presentaties volgen van gerenommeerde sprekers uit de wetenschap en het bedrijfsleven, dan wel experts van het onderwijs.

Met een fraaie opbrengst aan ideeën en bruikbare info kunt u zich opmaken voor het daverende slot van de Dag van het mbo: het feestelijke gala waarin de mbo-ambassadeurs gekozen worden.

Book Now
1/2 Dag ticket
85,00 EUR

Met dit ticket bent u vanaf 12:30 van harte welkom! U kunt aansluiten bij de lunch en vanaf dat moment de diverse programma-onderdelen bijwonen. Handig als u overdag andere afspraken heeft!

Uiteraard kunt ook u zich opmaken voor het daverende slot van de Dag van het mbo: het feestelijke gala waarin de mbo-ambassadeurs gekozen worden.

Book Now
Groepskaarten
Free

Dit jaar loont het meer dan ooit om er met het hele team een studiedag van te maken. Bestaat uw groep uit minimaal 30 professionals? Dan komen we u en uw collega’s ophalen met de bus en brengen we u – eveneens gratis – weer terug.

Let op: dit aanbod is geldig voor de eerste 10 teams die zich aanmelden. Reden genoeg om niet te lang te wachten met de aanmelding!

Book Now
Het Gala 2019
0,00 EUR

De Dag van het mbo wordt spetterend afgesloten met het feestelijke gala waarin de mbo-ambassadeurs van het jaar gekozen worden. De titels worden toegekend aan onder meer studenten, een praktijkopleider en een leerbedrijf. Weten waarom juist deze kanjers genomineerd zijn? Wees erbij!

U bent van harte uitgenodigd om het live en kosteloos mee te maken.

Book Now

Wacht niet te lang!

De editie van 2018 was uitverkocht!