Charlotte Lugtenburg & Ineke Magdelijns-Hobé

LLO doet u zo

Charlotte Lugtenburg & Ineke Magdelijns-Hobé

LLO doet u zo

Achtergrondinformatie

LLO doet u zo

Tijdens de Dag van het mbo, geven Charlotte Lugtenburg en Ineke Magdelijns-Hobé een workshop over het thema Leven Lang Ontwikkelen. De arbeidsmarkt verandert steeds sneller. Nieuwe banen komen erbij terwijl andere juist verdwijnen. Lange arbeidsrelaties maken plaats voor kortere. Succesvol kunnen meebewegen met deze veranderingen vraagt van alle partijen flexibiliteit en pro-activiteit. Van het mbo wordt veel verwacht. Dit jaar (2018) voert het Kennispunt MBO Leven Lang Ontwikkelen 55 gesprekken met mbo-scholen over maatwerk voor volwassenen. Wat zijn de eerste bevindingen over visie, beleid en uitvoering van de scholen?

Biografie
Sinds 1 december 2017 werkt Charlotte Lugtenburg voor het nieuwe Kennispunt MBO Leven Lang Ontwikkelen. Charlotte komt van het ROC van Amsterdam en Flevoland. Binnen deze schoolorganisatie voerde zij 24 jaar lang werkzaamheden uit, zowel op centraal als decentraal niveau.

In de ruim 30 jaar ervaring in het mbo heeft Ineke Magdelijns-Hobé als bpv-coördinator en projectleider ervaring opgedaan op het grensvlak van onderwijs en arbeidsmarkt. Bij het ROC van Twente heeft Ineke leiding gegeven aan de ontwikkeling en uitvoering van Erkenning van Verworven Competenties (EVC). Sinds 2,5 jaar is Ineke werkzaam bij het Kennispunt MBO Leven Lang Ontwikkelen.

 

Terug naar sprekers