Gonnie van der Eerden & Marieke Denissen

Classroom Escape21 goes international

Gonnie van der Eerden & Marieke Denissen

Classroom Escape21 goes international

Achtergrondinformatie

Classroom Escape21 goes international  

Met 21e-eeuwse vaardigheden zijn jongeren beter voorbereid op hun toekomst in een omgeving die steeds internationaler wordt. Hoe doe je dat effectief en efficiënt? Ontdek het zelf in deze escaperoom, die ontwikkeld werd door CINOP.
Met je team moet jij zien te ontsnappen uit de escaperoom. Hoe vind je oplossingen voor problemen die niet direct duidelijk zijn? Welke aanpak kies je en hoe werk je samen? En hoe doe je dat als de wereld om je heen steeds internationaler wordt? Hoe houd je je staande in een internationale context? Alleen wanneer je alle 21e-eeuwse vaardigheden weet in te zetten kun je ontspannen. Door onderzoekers en trainers word je geobserveerd op jouw inzet van vaardigheden en na afloop vindt er een uitgebreide reflectie plaats. Opbrengsten:

  • Inzichten in hoe je 21e-eeuwse vaardigheden eigentijds ontwikkelt in een internationale context.
  • Praktische handvatten voor het begeleiden en waarderen van 21e-eeuwse vaardigheden.
  • Platform voor uitwisseling van innovatieve voorbeelden.

Gonnie van der Eerden brengt graag inventieve oplossingen, waarbij ze verbindend te werk gaat. Haar inhoudelijke focus ligt op de verbinding tussen Europese (beleids-) ontwikkelingen en het Nederlandse mbo. In haar werk denkt zij graag kritisch mee hoe een strategische aanpak van internationalisering kan leiden tot beter en uitdagender beroepsonderwijs.

Als consultant binnen het Nationaal Agentschap Erasmus+ adviseert Marieke Denissen mbo scholen in Nederland over de mogelijkheden binnen het Europese subsidie programma, met als doel internationalisering binnen scholen in te zetten voor onderwijsinnovatie en beleidsontwikkeling.

 

Terug naar sprekers