Amy Euverman & Chiel van der Scheer

Persoonlijk leiderschap voor de student

Amy Euverman & Chiel van der Scheer

Persoonlijk leiderschap voor de student

Achtergrondinformatie

Persoonlijk leiderschap voor de student                                              

Inhoud
Om op school te beginnen met het eind voor ogen, is een goed beeld nodig van de student als ‘eindproduct’. De student zelf mist dit perspectief grotendeels. In hun workshop ‘Persoonlijk leiderschap voor de student’ laten Amy Euverman en Chiel van der Scheer zien hoe uw studenten door kennis te maken met de 7 habits van Covey een vorm van persoonlijk leiderschap kunnen ontwikkelen.  Aan de hand van deze ‘habits’ kunnen studenten zich goed voorbereiden op hun toekomst na het mbo, waar het steeds meer draait om houding en gedrag!

Biografie
Amy Euverman 
heeft jaren in het bedrijfsleven gewerkt en in 2012 de overstap gemaakt naar het onderwijs. Bij de opleiding Facilitair Leidinggevende is ze docent Bedrijfseconomie en Leidinggeven & Organisatie. Met haar eigen ervaringen als leidinggevende neemt ze de studenten mee in hun zoektocht naar leiderschap en hun intrinsieke motivatie.

Chiel van der Scheer is een enthousiaste groeimotor met ervaring in het onderwijs. Zijn kracht ligt in het trainen en coachen van studenten en groepen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en projectmatig werken.

Terug naar sprekers