Programma

Een dag voor hoofd en hart. Van 09:00 tot 21:00!

Download hier het blokkenschema!

Klik op de afbeelding voor het PDF-bestand.

Keynotes, 1 op 1 sessies en in gesprek met collega's

De Dag van het mbo is een festival voor het hoofd en het hart. ’s Ochtends en ’s middags kunt u in het Apeldoornse Theater Orpheus TED-talkachtige presentaties volgen van gerenommeerde sprekers uit de wetenschap en het bedrijfsleven, dan wel experts van het ministerie van OCW of het onderwijs. Hun bijdragen gaan over thema’s en ontwikkelingen die op dat moment het middelbaar beroepsonderwijs kleuren. 

Daarnaast zijn er kleinere sessies waarin vakinhoudelijk deskundigen de diepte in gaan en 1-op-1 met u sparren over diverse thema’s en onderwerpen. Deze inhoudelijke onderdelen worden naast elkaar en met wisselende aanvangstijden geprogrammeerd. U kunt hierdoor uw eigen programma samenstellen en u zo op verrassende wijze laten informeren en inspireren over alles wat het mbo zo krachtig en prachtig maakt.

De Dag van het mbo sluit feestelijk af met het Ambassadeursgala. Wie wordt in het Orpheus Theater Apeldoorn gekozen tot Beste leerbedrijf en Beste praktijkopleider? Wie wint de Berg Award? Welk Onderwijsteam wordt verkozen tot Onderwijsteam van het jaar? En wie verdient de titel Landelijke Ambassadeur mbo en mag zich komend jaar hét gezicht van het mbo noemen?

Sprekers