Locatie

Hoe bereikt u Theater Orpheus?
THEATER ORPHEUS
Churchillplein 1
7314 BZ te Apeldoorn
Theater Orpheus ligt aan de rand van het Apeldoornse stadscentrum en is uitstekend bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer.

Parkeren 
Orpheus heeft twee parkeergarages op loopafstand. Beiden zijn dankzij een lift geschikt voor mindervalide gasten en rolstoelgebruikers. De garages zijn zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag geopend en voorzien van camerabewaking.

Let op!
Vanaf 09:30 uur kunnen wij niet garanderen dat er voldoende ruimte is in Parkeergarage Orpheus. U kunt uitwijken naar Parkeergarage Museum Centrum. 

Openbaar vervoer
In de buurt van Orpheus bevinden zich diverse bushaltes. Vanaf busstation / treinstation Apeldoorn doet u ongeveer 5 minuten over de reis naar een halte in de directe omgeving van Congrescentrum Orpheus. Kijk op www.9292.nl voor actuele reistijden voor het openbaar vervoer.

Pendelbussen
Er zijn van 08:15 tot 10:00 en van 16:00 tot 17:30 pendelbussen vanaf het station tot aan de voordeur van Theater Orpheus beschikbaar. 

Fiets
U kunt uw fiets onbewaakt stallen aan de voorkant van het gebouw of u kiest voor de bewaakte fietsenstalling in de kelder links naast ingang Zuid.

Voor het navigatiesysteem
Kies voor uw navigatiesysteem het adres van de parkeergarage Orpheus of Museum Centrum:
Parkeergarage Orpheus
420 plaatsen, twee minuten lopen
Soerenseweg 10, Apeldoorn (7314 CD)
Parkeergarage Museum Centrum
700 plaatsen, vijf minuten lopen
Roggestraat 133, Apeldoorn (7311 CC)