Het gala

Feestelijke afsluiter van de Dag van het mbo!

HET GALA 2018

De Dag van het mbo sluit feestelijk af met het Ambassadeursgala. Wie wordt in het Orpheus Theater Apeldoorn gekozen tot Beste leerbedrijf en Beste praktijkopleider? Welke student krijgt de Impact Award mbo? Wie wint de Berg Award? En wie verdient de titel Landelijke Ambassadeur mbo en mag zich komend jaar hét gezicht van het mbo noemen?

Programma
16:00 uur: inloop met een hapje en drankje én aankomst van alle ambassadeurs
17:00 uur: start theaterprogramma
18:30 uur: buffet / afterparty

Presentator van het gala: Jan Versteegh.
Dresscode: feestelijk

Impact Award mbo
De Impact Award mbo is een unieke titel voor de mbo-ambassadeur die tijdens de verkiezing voor de Landelijke Ambassadeur mbo indruk heeft gemaakt en daarom een extra aanmoediging verdient.

Berg Award
Voor de eerste keer op het Ambassadeursgala: de jaarlijkse award van WorldSkills Netherlands. De Berg Award is in het leven is geroepen voor de student die zich buitengewoon heeft ingespannen in de voorbereiding op zijn/haar deelname aan WorldSkills of EuroSkills.

Beste leerbedrijf en Beste praktijkopleider
Voor mbo-studenten is het leren in de praktijk een onmisbaar deel van hun opleiding. Om het belang daarvan te onderstrepen, heeft het ministerie van OCW al in 1996 de verkiezing beste leerbedrijf ingesteld. Sinds 2009 krijgt ook de beste praktijkopleider een prijs. Welk leerbedrijf en welke praktijkopleider staat één jaar lang in de schijnwerpers?

Landelijke Ambassadeur mbo
Wie wordt de Landelijke Ambassadeur van het mbo? In het YouTube-programma mbo’ers pakken aan nemen 42 getalenteerde mbo’ers het tegen elkaar op in vier challenges onder leiding van Jan Versteegh. Meer weten over de kandidaten? Kijk dan op www.ditismbo.nl.

Kijk live mee!
Kunt u niet naar Apeldoorn komen, dan is het mogelijk om het gala hier live mee te kijken.

Direct aanmelden!