Ambassadeursgala

Feestelijke afsluiter van de Dag van het mbo!

Ambassadeursgala 2019

De Dag van het mbo sluit feestelijk af met het Ambassadeursgala. Wie wordt in het Orpheus Theater Apeldoorn gekozen tot Beste leerbedrijf en Beste praktijkopleider? Wie wint de Berg Award? Welk Onderwijsteam wordt verkozen tot Onderwijsteam van het jaar? En wie verdient de titel Landelijke Ambassadeur mbo en mag zich komend jaar hét gezicht van het mbo noemen?

Programma
16:30 uur: inloop met een hapje en drankje én aankomst van alle ambassadeurs
17:30 uur: start theaterprogramma
19:00 uur: buffet / afterparty

Presentator van het gala: Jan Versteegh.
Dresscode: feestelijk

Berg Award
Voor de tweede keer op het Ambassadeursgala: de jaarlijkse award van WorldSkills Netherlands. De Berg Award is in het leven is geroepen voor de student die zich buitengewoon heeft ingespannen in de voorbereiding op zijn/haar deelname aan WorldSkills of EuroSkills.

Onderwijsteam van het jaar
De prijs wordt uitgereikt aan het team dat dit jaar een bijzondere prestatie, een innovatieve oplossing voor een knellend probleem heeft gevonden of een bijzonder initiatief heeft ontwikkeld waardoor de kwaliteit van het onderwijs aanwijsbaar versterkt en verbeterd is.

Beste leerbedrijf en Beste praktijkopleider
Voor mbo-studenten is het leren in de praktijk een onmisbaar deel van hun opleiding. Om het belang daarvan te onderstrepen, heeft het ministerie van OCW al in 1996 de verkiezing beste leerbedrijf ingesteld. Sinds 2009 krijgt ook de beste praktijkopleider een prijs. Welk leerbedrijf en welke praktijkopleider staat één jaar lang in de schijnwerpers?

Landelijke Ambassadeur mbo
Wie wordt de Landelijke Ambassadeur van het mbo? In het YouTube-programma mbo’ers pakken aan nemen de getalenteerde mbo’ers het tegen elkaar op in challenges onder leiding van Jan Versteegh. Meer weten over de kandidaten? Kijk dan op www.ditismbo.nl.

Kijk live mee!
Op maandag 18 november kun je vanaf 17.00 meekijken via de livestream.

Direct aanmelden!